Welkom bij Kinderplan!

Begeleiding op maat

Over Kinderplan

Het gezicht achter Kinderplan is Debby Wintgens.

Debby heeft 12 jaar ervaring in de hulpverlening en een passie voor het werken met kinderen ontwikkeld. In 2006 afgestudeerd als beeldend therapeut aan de Hogeschool Zuyd en veel werkervaring opgedaan in het onderwijs, zowel regulier als speciaal, en in de psychiatrie. Haar kwaliteiten liggen op creatief vlak, dansgebied en in begeleiding en coaching. Debby is gecertificeerd kindercoach.

Over Debby

Ouders van L. (7 jaar):

Debby maakt snel en makkelijk contact. Vanaf het begin werd ze vertrouwd door onze dochter. Hierdoor kon ze goed met haar spreken en doorgronden waar ze behoefte aan had. Dit heeft onze dochter en ons meer inzichten gegeven.

Visie

Ik geloof dat achter ieder kind een unieke persoonlijkheid schuil gaat, met eigen krachten en talenten. Deze krachten en talenten stel ik dan ook graag op de voorgrond en zijn het uitgangspunt van mijn werkwijze. Door deze werkwijze groeit het zelfvertrouwen en wordt het vermogen om te leren vergroot.

Samengevat kan het doel van Kinderplan omschreven worden als:

'Door middel van een positieve benadering, gericht op krachten en talenten, een maximaal leerrendement behalen zodat dit unieke kind kan uitgroeien tot een sterke persoonlijkheid'

Kwaliteiten die al in bezit zijn, worden zichtbaar gemaakt zodat deze direct ingezet kunnen worden. Daarnaast kunnen we vaardigheden die nog niet zo goed lukken, sterker maken.

Wat doet Kinderplan?

Kinderplan biedt kindercoaching, creatieve therapie en bikkeltrainingen.

Voor meer informatie, klik verder naar de volgende tabbladen.